Biltvätt utan beröring

EHRLE varumärket är uttryckligen förknippat med den beröringslösa tekniken för tvätt av fordon som har förbättrats av våra ingenjörer under många år

När du besöker EHRLE biltvättar kan du känna lukten av fruktig doft. Det är Active PowerPearl Micro Powder™ som används i det första programmet. APPMP har förutom sin kemiska kvalitet även andra värden.

Fyra program är tillräckligt för att rengöra bilen perfekt. EHRLE ingenjörer fortsätter att arbeta med programmen för att minska antalet till ett minimum, detta gör det enklare för kunderna att använda biltvätten. Tack vare en sådan modifiering kommer drivrutinerna att spara tid. De kommer att kunna fortsätta tvätta bilen utan att behöva titta oroligt på klockan.

Kombinationen av högklassig biltvätt i en självbetjäningslös EHRLE biltvätt, en högkvalitativ teknik och kemikalier som gör det möjligt att uppnå en tillfredsställande effekt utan risk för repor eller andra skador till följd av borsten.

Tysk precision och innovativ teknologisk idé har tilldelats mer än en gång. Det mest värdefulla är Quality Certificate VDA. Det bekräftar att beröringsfritt EHRLE biltvätt är helt säkert.

Alla EHRLE biltvättar fungerar baserat på 4 tvättprogram.

Klicka på varje program för att se mer.
 • 1
  EHRLE ActivePower Pearl MicroPowder ™
  EHRLE ActivePower Pearl MicroPowder ™

  Tar bort smuts perfekt från bilens yta. Den speciella aktiv partikel-kompositionen fungerar likt tusentals mikrosvampar, som verkar skonsamt på fordonets yta.

 • 2
  Sköljning med rent vatten
  Sköljning med rent vatten

  För sköljning av hela fordonet som applicerats med medlet EHRLE ActivePower Pearl MicroPowder ™ måste rent vatten från ett annat program användas. Sköljning är ett av de viktigaste stegen vid biltvätt.

 • 3
  UltraProtection
  UltraProtection

  Det tredje programmet ger skydd åt lacken och färgen genom att applicera det varma vaxet EHRLE UltraPtotection och använda avhärdat vatten. På detta sätt skapas ytterligare ett skyddsskikt på ytan av fordonet, vilket ger en vattenavstötande och glänsande effekt.

 • 4
  SuperFinish
  SuperFinish

  Det sista och fjärde programmet ger ytterligare glans genom att använda rent avsaltat vatten, polerare och nanotitan-avfuktaren EHRLE SuperFinish.

VDA certifikat

EHRLE biltvättar har certifikatet för VDA som har lämnats av det tyska bilindustriförbundet.

VDA certifikat
VDA certifikat

EHRLE biltvättar har redan två gånger fått det prestigefyllda VDA-certifikatet som utfärdas av förbundet för tyska biltillverkare, VDA (Verband der Automobilindustrie). Kvalitetscertifikatet är ett hedersamt erkännande för tillverkarna, som i sin tur uppfyller de stränga kvalitetskrav som ställs av denna prestigefyllda institution.

 • Funktionalitet: prestanda och prestanda för förväntade funktioner
 • praktisk: användarkomfort, lätthet, enkel underhåll samt ergonomi
 • Pålitlighet: Smidig drift och livslängd
 • Hållbarhet: förmågan att behålla funktionella egenskaper
 • Säkerhet vid användning

EHRLE är den första tillverkaren på den europeiska marknaden, som har VDA-certifikat som tilldelats för beröringsfri rengöringsteknologi. Ändå är det inte bara utrustningen som har fått positiv bedömning utan också kemikalierna.

Den sista punkten (men inte minst) bekräftar entydigt att användningen av EHRLE CarWash är helt säker även för de mest spröda lackerna och nya bilytorna. Detta bekräftas av det faktum att EHRLE självbetjäning, kontaktlösa bilvättar är installerade i bilverkstäder och bilhandlare av erkända bilmärken.

Således är EHRLE den första och enda tillverkaren på vår marknad som tilldelats VDA-kvalitetscertifikatet för icke-kontakt tvättteknik. Utöver denna teknik har de tillverkade kemikalierna från EHRLE också tilldelats certifikatet.

EHRLE CarWash-tvättar är märkta med "Certifierad kvalitet på EHRLE-tvätt" så att varje kund är säker på kvaliteten på den erbjudna tjänsten.

ModulLine ETRONIC 4

Den innovativa typen av linje för tvättmodul och ETRONIC 4 systemet är helt nya lösningar från den modernaste fabriken.

 ModulLine ETRONIC 4

EHRLE biltvättars data och inställningar kan fjärrstyras med GSM eller Internet. Det gamla systemet har ersatts av ETRONIC 4, vilket är frukten av samarbete av ingenjörer från SIEMENS företaget. Det är ett innovativt och det modernaste styrsystem som finns tillgängligt på marknaden för biltvättar, och som kan göra en diagnos för EHRLE underhållssyften.

monitoring

Investeraren kan välja mellan två typer:

Grundläggande - i standardutrustningen för tvättmodulen Modul Line ETRONIC 4 har investeraren, på sin pekskärm på SIEMENS dator eller med ISDN/DSL eller GSM-modem, tillgång till alla grundinställningar: arbetstid, happy hours, dosering av kemikalier så väl som all inkomststatistik för en viss period. Basic informerar investeraren om basparametrarna för tvättarbetet samt överför servicevarningar. Version CM1 som är tillgänglig för denna typ ger även investeraren den uppdaterade informationen om temperaturen på luft och teknologiskt vatten. Centraldator samarbetar med varje styrenhet som ansvarar för varje tvättplats.

Komfort - detta system ger EHRLE service möjligheten att ställa en diagnos på avstånd och analysera serviceproblemen med hjälp av pekskärmen 12,1''. Investeraren har på sin pekskärm på datorn eller med ISDN/DSL modem eller GSM tillgång till den ytterligare informationen: elnätets tillstånd och varje modul samt varje del av tvätten. Det finns även möjlighet att kontrollera flytande kemikalier och mikropulver. Systemet är tillgängligt i CM2 och CM3 versionen eller som paketet på Investors individuella begäran. Systemet är tillgängligt i CM2 och CM3 versionen eller som paketet på Investors individuella begäran. CM2 kontrollerar alla delar av tvätten på datorskärmen som visas som det grafiska schemat för tvättsystem. Följande parametrar är tillgängliga, bland dessa: reglering av arbetstrycket för vatten, vattentryck från vattenledningen, osmotiskt vatten eller system som förhindrar att tvätten fryses. Dessutom visar CM3 version den uppdaterade nivån för Micropowder, nivån för UltraProtection vax samt SuperFinish polermaskin.

EHRLESol™

EHRLESol™ är en innovativ, ekonomisk och pro ekologisk teknik för solsystem som är installerat på taket för EHRLE biltvättar

EHRLESol™
EHRLESol™
EHRLESol™

EHRLE företaget implementerar policyn för balanserad utveckling. Med tanke på vår planets välfärd och dess begränsade naturresurser såväl som de begränsade ekonomiska resurserna för alla användare som är kopplade till de flyktiga priserna på införsel av petroleum och andra energiresurser, erbjuder vi det innovativa systemet EHRLESol™.

Speciella solpaneler som är designade av EHRLE ingenjörer är installerade på taket av för den beröringsfria bilvätten. Hela systemet är anslutet till värmeinstallationen och andra system för att tillhandahålla ett effektivt arbete. Tack vare EHRLESol™ kan investeraren spara 40 % gas per år. Det ökade intresset för solsystemet dikteras inte bara av miljövården utan även av den instabila situationen för energiråvaror på marknaden så väl som deras efterfrågan på begränsade resurser.

Tack vare ett nära samarbete mellan EHRLE och den ledande tillverkaren av värmesystem erbjuder vi lösningarna som sparar värmekostnaderna och bidrar till miljöskyddet. I kraft av detta finns det en möjlighet att ansöka om europeiska bidrag. Kommissionerna som se över applikationerna uppskattar och bedömer positivt de ekonomiska och pro ekologiska aspekterna av EHRLESol™. Detta tyska system har fått titeln "Årets produkt 2009" tilldelad av den polska kammaren för oljedrivmedel under den internationella mässan "Stacja Paliw".

Realtidsskärm

Tidlös lösning i EHRLE styrpanelerna - visning i realtid, nya betalningsformer som endast är tillgängliga i EHRLE

Realtidsskärm
Realtidsskärm

Rostfria stålpaneler som erbjuds från början har genomgått några kosmetiska korrigeringar under de senaste åren. Förutom designen som kännetecknas av den trevliga grafiken och stänkskyddade knappar används skydd för mottagande av mynt, möjligheten att installera myntvakuumsystemet inkluderas, och slutligen läggs möjligheten till att välja mellan kort och lång version av panelen. Men i år har panelen genomgått den totala metamorfosen.

Från och med i år ska alla investerare som köper CarWashes ges en helt ny typ av styrpanel, så kallad realtidsskärm. Nu visar den större skärmen tvättiden enligt det insatta pengavärdet istället för den tvätt som hittills visats. Det är en betydande förenkling för de användare som nu kan se när exakt tvättprocessen slutar och som kan fokusera på viktigare saker. Investerare kan i sin tur vara säkrare om att körtiden inte låter förarna blockera tvättplatsen.

LCE / SLM - EHRLE Professionella värmesystem

Biltvätten med varmt vatten levereras av mycket effektiva pannor och av värmemoduler som är tillverkade av rostfritt stål.

LCE gas 30 uppvärmningssystem, elkraft 20 - 85 kW
LCE gas 30 uppvärmningssystem, elkraft 20 - 85 kW

EHRLE Bas vattenuppvärmningsmodul med en panna i rostfritt stål kan förse upp till 5 självbetjäningstvättplatser med varmt tvättvatten och är installerad färdig för användning i rostfri stålram.

Modulerbar gasbrännare med den senaste bränningsvärmetekniken säkerställer maximal effektivitet och energibesparingar.

Den inbyggda boosterpumpen förser tvättplatserna med varmt tvättvatten efter behov. En Inline-pump med processvatten används för värmeväxlaren för golvuppvärmning. DVGW-certifierad enligt DIN ISO 9001: 2015.

LCE gas 30 uppvärmningssystem, elkraft 160 kW
LCE gas 30 uppvärmningssystem, elkraft 160 kW

EHRLE-kraftiga vattenuppvärmningsmodul med panna i rostfritt stål kan förse upp till sju tvättplatser med varmt tvättvatten och är installerad i en rostfri stålram färdig för användning.

Modulerbar gasbrännare med den senaste bränningsvärmetekniken säkerställer maximal effektivitet och energibesparingar.

Den inbyggda boosterpumpen förser tvättplatserna med varmt tvättvatten efter behov. En Inline-pump med processvatten används för värmeväxlaren för golvuppvärmning. DVGW-certifierad enligt DIN ISO 9001: 2015.

LCE-flytande bränsle uppvärmningssystem, 50-74kW elektrisk kraft
LCE-flytande bränsle uppvärmningssystem, 50-74kW elektrisk kraft

Vattenuppvärmningsmodulen med flytande bränslevärme är utrustad med en tillförlitlig horisontell EHRLE-uppvärmningsspole i rostfritt stål med en mycket effektiv förbränningskammare med 3 etapper.

EHRLE Bas vattenuppvärmningsmodul med panna i rostfritt stål kan förse upp till tre tvättplatser med varmt tvättvatten och är installerad i en rostfri stålram färdig för användning.

E trycksprutande flytande bränslebrännare med den senaste brännteknologin ger maximal effektivitet och energibesparing.

Den inbyggda boosterpumpen förser tvättplatserna med varmt tvättvatten efter behov. EnInline-pump med processvatten används för värmeväxlaren för golvuppvärmning.

SLM-förvaringsbehållares fyllningsmodul, elkraft 50-160 kW
SLM-förvaringsbehållares fyllningsmodul, elkraft 50-160 kW

SLM-modulerna kan anslutas till externa värmeelement, såsom flytande bränsle- eller gaspannor, centraliserade värmetillförselstationer, solvärmeutrustningar och befintliga värmeåtervinningssystem.

Förvaringsbehållarna är konstruerade i ett tillförlitligt dubbelhöljesystem och ger tvättvattnets termiska energi till glykolblandningen för golvvärme. Detta eliminerar behovet av ytterligare en värmeväxlare för golvuppvärmning.

Dubbelöhöljeförvaringsbehållarna är emaljerade och med 100 mm cellgummiisolering som är väldigt värmebeständig. Processvattnets säkerhetsnod neutraliserar tryckstörningar i systemet och avlastar alla anslutna vattenförsörjningskomponenter.

Regleringen av tvättvattentemperaturen säkerställs av en i huvudstyrskåpet inbyggd SPS styresensor, PT1000. Temperaturen kan också regleras via skärmpanelen.

SLM-konstruktionen är ett integrerbart element, monterad i en rostfri stålram och kan enkelt anslutas till tvättmodulerna.

Exakt doseringssystem för mikropulver

Författarsystemet för exakt dosering av mikropulver skiljer sig inte bara i sin intressanta design, utan även i den oslagbara mekanismen som endast används av EHRLE.

Exakt doseringssystem för mikropulver

EHRLE är den första tillverkaren bland självbetjäningsbiltvättar som introducerar ett system med aktivt skum, som kompletterar den innovativa tekniken - tvätt med mikropulver. Aktivt skum ökar tvätteffektiviteten och avlägsnar smuts.

För att skapa ett tjockt, mjukt skum kräver en modern pneumatisk skumgenerator endast 1,5 - 2 % kemiska tillsatser.

Skumgeneratorns kompakta form gör att systemet kan användas för biltvättar både utomhus och inomhus.

Oberoende garanterar det hydrauliska generatorsystemet samma skumparametrar oavsett antalet tvättplatser. Många möjligheter för blandning av kemiska komponenter gör det möjligt att få skum med optimal kemisk sammansättning och densitet. Mjukt skum är alltid redo för användning med ett separat luft-/vattenfördelningssystem.

Skumtvätt kan installeras för varje tvättplats separat. EHRLE skumgenerator kan producera mjukt skum 0,5 till 80 mm tjockt.

Exakt doseringssystem för mikropulver

Aktiv skumgenerator

EHRLE är den första tillverkaren bland självbetjäningsbiltvättar som introducerar ett system med aktivt skum, som kompletterar den innovativa tekniken - tvätt med mikropulver. Aktivt skum ökar tvätteffektiviteten och avlägsnar smuts.

Aktiv skumgenerator

För att skapa ett tjockt, mjukt skum kräver en modern pneumatisk skumgenerator endast 1,5 - 2 % kemiska tillsatser.

Skumgeneratorns kompakta form gör att systemet kan användas för biltvättar både utomhus och inomhus.

Oberoende garanterar det hydrauliska generatorsystemet samma skumparametrar oavsett antalet tvättplatser. Många möjligheter för blandning av kemiska komponenter gör det möjligt att få skum med optimal kemisk sammansättning och densitet. Mjukt skum är alltid redo för användning med ett separat luft-/vattenfördelningssystem.

Skumtvätt kan installeras för varje tvättplats separat. EHRLE skumgenerator kan producera mjukt skum 0,5 till 80 mm tjockt.

Up
Den här webbplatsen använder cookies så att vår tjänst kan fungera bättre. Få reda på mer Jag förstår