Att spela

Om du som investerare lyssnar noga på våra råd och kommentarer uppnår du dina mål. Många av våra investerare utvidgar sin biltvätt samt investerar pengar i nya biltvättar, eftersom sådana företag är lätt att leda och ny personal behöver inte anställas.

Varför är EHRLE ledande?

Tradition, innovation, modernitet
Tradition, innovation, modernitet

Företaget EHRLE är, ett sedan länge etablerat starkt familjeföretag, vilket framgångsrikt drivs sedan 1927 då Josef Anton Ehrle var pionjär inom högtryckssystemområdet. Han satte bolagets verksamhets inriktning, undervisade sina yrkesfärdigheter. År 1953 togs verksamheten över av hans son Oskar Rudolf Ehrle som var grundare av fabriken som fortfarande drivs och utvecklas. Tack vare honom strävar företaget efter att nå utmärkta resultat inom rengörings- och andra högtryckssystem. 1961 släpptes EHRLE-produkter på världsmarknaden, så 2011 firade vi 50-årsdagen. Från1984 till idag drivs företaget av tredje generationen - ingenjör Reiner Ehrle.

Under de senaste 20 åren har teknik blivit betydligt bättre, vilket är klart synligt i tillverkade anordningar. Innovation fortsätter att vara en av de viktigaste prioriteringarna. Nuvarande ägaren fortsätter att realisera dem, vilket hans utbildning är väldigt lämplig för.
 

Gjord i Tyskland
Gjord i Tyskland

EHRLE biltvättar tillverkas i Tyskland. Fabriken i Illertissen har tre separata produktionslinjer, två av dem är avsedda bara för produktion av beröringsfri biltvätt. 

Produkter tillverkade i Tyskland betyder avancerad teknik, precision och säkerhet.

Drift och reparation av utrustning, säkerhet av biltvättar.
Drift och reparation av utrustning, säkerhet av biltvättar.

Eftersom det finns tusentals EHRLE fordonstvättsektioner i världen samt det faktum att varumärket är välkänd för förare är drift av utrustningen gynnsam. Det internationella laget av bästa specialister arbetar för att producera utrustning av högsta kvalitet som är redo för ännu svårare driftsförhållanden.

Produkter som är tillverkade i Tyskland står för modern teknik, precision och säkerhet, men det kan förekomma defekter. Då kan du lita på professionell service. Den genomsnittliga responstiden är 24 timmar. Tack vare förbättringar som gjorts av EHRLE är den här tiden minimerad även till hälften!

Många investerare, inklusive bensinstationer och bilaffärer, vet redan hur bra och starkt EHRLE-varumärket är. Våra biltvättar är beständiga och säkra och tillverkade med tanke på noggrannhet och detaljer.

Sälla dig till vinnarna. Det är värt att lita på oss!

Up
Den här webbplatsen använder cookies så att vår tjänst kan fungera bättre. Få reda på mer Jag förstår